Köpa däck online

Har du också en känsla som närmast kan beskrivas som ångestfylld varje år inför däckbyte? Sommardäck ska bytas till vinterdäck och så upptäcker du att vinterdäckens mönsterdjup är för litet. Du vet att du måste införskaffa nya däck för att bilen ska vara säker i trafiken men din plånbok ekar tomt. Lösningen är att köpa däck online!

Däckbutiker på nätet

BytHjul.com BytHjul.com
BytHjul.com har sålt däck på nätet sedan 2002 och erbjuder däck upp till 40% billigare jämfört din lokala däckhandlare. På sajten skriver du in ditt registreringsnummer och får autoamtiskt förslag på däck och fälgar som passar din bilmodell. BytHjul.com erbjuder delbetalning med 0% ränta och du kan välja att betala med VISA/Mastercard, faktura eller vid leverans. Snabb leverans med DHL.
DackOnline.se DackOnline.se
På DackOnline.se kan du enkelt och köpa högkvalitativa däck på nätet till lågt pris. Tack vare stora inköpsvolymer är priserna är ca 25% lägre jämfört med lokala däckhandlare. Däcken levereras bekvämt direkt hem till dig, alternativt till en monsteringsstationer nära dig. Du väljer själv om du vill betala med betalkort, banköverföring eller faktura.
DackOnline.se Svenska Gummihuset
Svenska Gummihuset har uppåt 80.000 produkter i lager, så chanserna är mycket goda att de har däck för just din bil hemma. I webbutiken väljer du enkelt ditt bilmärke samt modell. Du kan välja att betala efter att du fått däcken levererade, alternativt direktbetala via din internetbank eller VISA/Mastercard.

Enkelt och smidigt

Om du sitter med datorn framför dig ska du veta att du har tillgång till världens alla däckleverantörer. Enkelt och billigt kan du surfa ut på nätet och söka dig fram till den däckleverantör som passar dig och din bil bäst. Helt utan att resa på dig kan du säkra vinterns eller sommarens däckinköp på bara några minuter. Dessutom får du oftast däcken levererade hem till dig, alternativt till närmaste utlämningsställe.

Aldrig tidigare har det varit så enkelt att köpa däck som nu och aldrig tidigare har det varit så billigt att köpa däck som nu. Med datorn i knät eller på bordet kan du på bara några musklick köpa nya eller begagnade däck till ett pris som kraftigt understiger priset i butik.

Säkerhet med däckköp online

Att handla på nätet är i de flesta fall säkrare än att handla i butik. Att handla online innebär att risken att bli utsatt för skimming eller personrån (ficktjuvar) är obefintlig. All hantering med kreditkortsuppgifter sker med största sekretess och inga uppgifter sparas i någon databas eller säljs vidare. Bevis på detta kan du se längst ner till vänster i din webbläsare då det visas ett litet hänglås.